Asesivut.net-sivuston kuulumiset

Lukijoiden linkit

Lukijoiden linkkeihin on viime aikoina tullut linkkilisäyksiä vähän joka aihealueelta, mitä vain kuvetella saattaa olevan olemassa. Ne on sieltä nyt poistettu ja kyseisen sivun alkuperäistarkoituksesta on laitettu erikseen maininta, että linkkien täytyy liittyä Asesivut.netin aihepiiriin. Tämä maininta puuttui, eikä sellaisen poissaoloa huomattu aikaisemmin, sillä kyseinen lista tuntui toimivan hyvin - sillä lisätyt linkit liittyivät sivuston aihepiiriin jollakin tavalla.

Ystävällisin terveisin,
Jani Suominen
Ylläpitäjä

 

0 kommenttia
Kirjoitettu: 19.03.2008, 13:10, Ylläpitäjä

Keskustelupalsta avattu!

Asesivut.nettiin on avattu uusi keskustelupalsta! Jo aiemmin sivustolla on kokeiltu aina silloin tällöin erilaisia "ulkopuolisia" palstoja, mutta niissä on ollut paljon luotettavuusongelmia. Koko palsta on saattanut jopa hävitä kesken kaiken bittiavaruuteen. Nyt keskusteluohjelmisto sijaitsee omalla palvelimella, joten edellä mainituilta ongelmilta pitäisi välttyä. Samoin kaikki asiat ovat omassa hallinnassa, jolloin säätämisvara on paljon parempi.

Keskusteluohjelmistona toimii YaBB. Kyseinen ohjelmisto on tuttu monilta sivuilta ja se on hyvin helppokäyttöinen ja luotettava. Käyttö on samanlaista kuin toisillakin ohjelmistoilla.

Tervetuloa rohkeasti mukaan juttelemaan aseista ja ammunnasta!

Siirry keskusteluun!

0 kommenttia
Kirjoitettu: 12.03.2008, 13:39, Ylläpitäjä

Palvelimen vaihtaminen valmis

Operaatio palvelimen vaihtaminen alkaa olla näillä näkymin täysin valmis. Nimipalvelimetkin ohjaavat lähes kaiken liikenteen uudelle palvelimelle. Vanhasta paikasta (Saunalahti/Scifi) liikenne ohjautuu automaattisesti uudelle palvelimelle. Jatkossa kannattaa käyttää suoraa osoitetta www.asesivut.net, osoitteiden www.saunalahti.fi/~suominen ja www.sci.fi/~suominen tilalla. Hakukoneisiin osoitteet muuttuvat pikkuhiljaa muotoon asesivut.net

Jos sivustolla ilmenee joitain ongelmia, niin niistä voi informoida ylläpitoa samantien.

Sähköpostiosoitteetkin muuttuvat, tosin vanhatkin toimivat, mutta niitä ei enää käytetä pääasiallisina osoitteina

  • palautetta voi lähettää osoitteeseen: palaute@asesivut.net
  • muut osoitteet ilmoitetaan jatkossa omissa osioissaan.
0 kommenttia
Kirjoitettu: 12.03.2008, 13:25, Ylläpitäjä

Siirtouutisia

Sivuston siirto on tänään edennyt jälleen yhden pykälän eteen päin. Verkkotunnus on siirretty ja nimipalvelimetkin alkavat päivittyä osoittamaan kohti uutta palvelinta. Palvelimen tilastoista näkyy tällä hetkellä se, että osa Asesivut.netin kävijöistä ohjautuu jo uudelle palvelimelle. Tämän asian huomaa esimerkiksi laittamalla hiiren kursorin jonkin linkin päälle, esimerkiksi valikossa - tuolloin linkin osoite on muotoa http://www.asesivut.net/... kun se vielä monella on "vanha" http://www.saunalahti.fi/~suominen/... Liikenteen siirtyminen uudelle palvelimelle kokonaan voi viedän useamman päivänkin, mutta tästä ei käyttäjille ole harmia, sillä sivusto toimii vielä täysillä kummassakin paikassa.

 

0 kommenttia
Kirjoitettu: 07.03.2008, 13:21, Ylläpitäjä

Kauppa-palstan ilmoituksia "siivottu"

Kauppa-palstan ilmoituksia on jälleen "siivottu". Palstoilta poistettiin vanhentuneet, sekä poistettavaksi pyydetyt ilmoitukset.
0 kommenttia
Kirjoitettu: 07.03.2008, 13:14, Ylläpitäjä

<< Edellinen 1 2 3 4 5 6 Seuraava >>