Asesivut.net-sivuston kuulumiset

Sivut siirretty

Sivusto on siirretty lähes kokonaisuudessaan uudelle palvelimelle. Jotkin osiot, kuten esimerkiksi Kauppa-palsta sijaitsevat vielä vanhalla. Kirjoitushetkellä verkkotunnuksen siirto ja nimipalvelintietojen vaihtuminen ei ollut vielä tapahtunut, joten tällä hetkellä liikennöinti tapahtuu vielä vanhalla palvelimella. Mutta jossakin vaiheessa siirtyminen uudelle palvelimelle tapahtuu, eikä se aiheuta sivujen käytön kannalta mitään muutoksia.

Sivuston www-osoitteena toimii edelleen http://www.asesivut.net.

Mikäli huomaat joitakin katkoja tai ongelmia sivuston toiminnassa, olisi todella mukavaa, jos ilmoittaisit niistä. Näin niihin puuttuminen ja mahdollisesti tehtävät korjaukset onnistuisivat nopeammin. Ilmoituksen voit tehdä sähköpostilla, tai vaikka kommenttina tänne Blogi-osioon, tämän tekstin yhteyteen.

Ystävällisin terveisin,
Jani Suominen
Ylläpitäjä

0 kommenttia
Kirjoitettu: 06.03.2008, 07:57, Ylläpitäjä

Sivujen siirto alkaa tänään 4.3.

Sivuston siirto uudelle palvelimelle alkaa tänään 4.3.2008. Siirron kestosta ei ole tarkkaa tietoa, mutta se pyritään suorittamaan mahdollisimman pian ja niin, ettei siitä aiheutuisi teille lukijoille sivujen käytön kannalta haittaa.
0 kommenttia
Kirjoitettu: 04.03.2008, 12:04, Ylläpitäjä

Ylläpitäjät HUOMIO!

Koska Asesivut.net on muuttamassa toiselle palvelimelle ja sivuston osoiterakennetta yhdenmukaistetaan, niin mikäli ylläpitämälläsi sivustolla on linkki Asesivut.nettiin, ja osoitteena on joko www.saunalahti.fi/~suominen tai www.sci.fi/~suominen, niin pyytäisin vaihtamaan Asesivuille tulevien linkkien osoitteeksi http://www.asesivut.net! Näin jatkossakin linkin toiminta varmistuu.

Ystävällisin terveisin,
Jani Suominen
Ylläpitäjä

0 kommenttia
Kirjoitettu: 04.03.2008, 01:00, Ylläpitäjä

Muutto uudelle palvelimelle

Asesivut.net muuttaa lähitulevaisuudessa toiselle palvelimelle. Uusi palvelin tuo mukanaan myös uusia ominaisuuksia, joita voidaan tarvittaessa hyödyntää sivuston sisällössä. Tarkkaa muuttopäivää ei ole vielä tiedossa, sillä kyseiseen asiaan vaikuttaa mm. palveluntarjoaja.

Sivuston osoite säilyy samana kuin tähänkin mennessä, eli osoitteena on jatkossakin www.asesivut.net. Tällä hetkellä sivusto toimii myös osoitteissa; www.saunalahti.fi/~suominen ja www.sci.fi/~suominen. Kyseiseiset osoitteet toimivat jatkossakin ainakin jonkin aikaa myös rinnalla, mutta tarkoitus olisi käyttää jossakin vaiheessa ainoastaan osoitetta www.asesivut.net.

Muuton ei pitäisi aiheuttaa katkoksia sivuston toiminnassa.

0 kommenttia
Kirjoitettu: 04.03.2008, 00:52, Ylläpitäjä

Kauppa-palstan ilmoituksia poistettu

Kauppa-palstalta on poistettu pyydetyt ilmoitukset.
0 kommenttia
Kirjoitettu: 19.02.2008, 14:28, Ylläpitäjä

<< Edellinen 1 2 3 4 5 6 Seuraava >>