Asesivut.net-sivuston kuulumiset

Suunnitelmia vuodelle 2008

Ennen kuin mennään itse asiaan, niin joitakin ilmoitusluontoisia asioita koskien Asesivuja:

  • Kauppa-palstaa on jälleen "siivottu", viimeisin kerta oli pari päivää sitten. Tuon jälkeen tulleet ilmoitusten poistopyynnöt käsitellään tänä iltana tai huomisen aikana.
  • Linkkisivuja käydään edelleen läpi. Muutamia uusia linkkejä on listaan lisätty, mutta isoin osa uusista linkeistä julkaistaan lähitulevaisuudessa. Joten nyt on hyvä aika lähettää linkkiehdotus kyseisille sivuile, ehdotuksen voi lähettää esim. Palaute-osion kautta.
  • Lahjaideoihin on lisätty viisi kirjaa. Kirjat on lisätty kirjalistan alkuun. Olethan huomannut, että lahjaideoihin on nykyään linkki etusivun keskiosan alaosassa, jossa sijaitsee "Lahjaideoita"-painike.

Sitten tulevaisuuden suunnitelmiin.

  • Kauppa-palstaa kehitellään paremmaksi. Tarkoitus on muuttaa järjestelmä niin, että ilmoittaja voisi poistaa oman ilmoituksensa halutessaan itse, myös muokkausmahdollisuus ja kuvien lisäämisominaisuus pyritään lisäämään Kauppa-palstan ominaisuuksiin.Uuden palstan valmistumisajankohta on vielä avoin. Asesivut siirtyy tämän vuoden alkupuolella uudelle palvelimelle ja viimeistään siinä vaiheessa aloitetaan  uuden Kauppa-palstan suunnittelu ja ohjelmointi.
  • Maahantuojat-sivujen tiedot tarkastetaan piakkoin ja tarvittavat korjaukset/lisäyksen suoritetaan kyseisellä sivulla.
  • Linkkisivut tarkastetaan ja tehdään korjauksia/lisäyksiä.
  • Asesivut.net on suunnitteilla kääntää myös englanninkieliseksi. Tämä asia on vielä hieman epäselvä toteutetaanko tätä ylipäätään ja jos toteutetaan, niin missä vaiheessa kaikki olisi valmista. Käännöstyö ei kuitenkaan tule missään vaiheessa olemaan päällimmäisin ja tärkein asia, vaan sitä toteutetaan korkeintaan vähän kerrallaan aina silloin, kun joutilasta aikaa löytyy. Tämä asia olisi kuitenkin Asesivujen kannalta mainio, sillä kävijöiden joukossa on vuosi vuodelta entistä enemmän myös ulkomailta tulleita vierailijoita. Heistä suurin osa on varmasti "ei suomenkielen taitoisia". Palautetta tulee myös entistä enemmän Englanniksi, jossa tiedustellaan esim. jonkin Suomessa valmistettavan tuotteen tietoja tai esimerkiksi valmistajan yhteystietoja tai vastaavia.
  • Tänä vuonna pyritään julkaisemaan ja tekemään entistä enemmän testejä ja muita alan artikkeleita.

Tässä oli joitain tämän vuoden suunnitelmia. Mielessä on muutakin, mutta niiden toteuttaminen on vielä niin epävarmaa, että jätetään niistä tiedottaminen sellaiselle hetkelle, jolloin niistä on paremmin varmuutta. Mutta varmaa on se, että Asesivuja pyritään parantamaan ja tarjontaa lisäämään entistä paremmaksi. Mikäli mieleesi tulee jokin parannusehdotus tai kokonaan uusi toteutusidea, niin kerro siitä. Moni Asesivuille tullut palvelu tai ominaisuus on lähtöisin lukijoilta tulleista ehdotuksista/ideoista! Näin sivuston tarjonta saadaan sellaiseksi, jolle on kysyntää ja käyttöä. Asesivut.net on tehty Teitä kävijöitä ja lukijoita varten. Sen vuoksi sivuista saatu palaute ja uudet ideat ovat enemmän kuin tervetulleita!

Ystävällisin terveisin,
Jani Suominen
Ylläpitäjä

0 kommenttia
Kirjoitettu: 06.02.2008, 15:15, Ylläpitäjä

Kauppa-palstan ilmoituksia "siivottu"

Kauppa-palstalta on poistettu vanhoiksi menneet ja poistettavaksi pyydetyt ilmoitukset. Kaikille poistopyynnön jättäneille pahoitteluni, mikäli olette joutuneet odottamaan ilmoituksen poistumista kauan. Jatkossa pyritään ilmoitukset poistamaan aina niin pian kuin mahdollista. Ja toivon mukaan tulevaisuudessa ilmestyvä kauppa-palstan uusi versio poistaa kokonaan poistopyyntöjen lähettämisen tarpeen, sillä tarkoitus olisi tehdä palstalle ominaisuus jolla ilmoittaja voisi itse poistaa ilmoituksensa.

Myös osa "joulukoristeista" on poistettu. Kauppa-palstalle koristeet vielä jäivät, mutta poistunevat pikimmiten.

Seuraavalla kirjoituskerralla kerrotaan myös sivuston tämän vuoden suunnitelmista ja kehittämisideoista!

Oikein hyvää alkanutta vuotta 2008 kaikille Teille Lukijoille!

Ystävällisin terveisin,
Jani Suominen
Ylläpitäjä

0 kommenttia
Kirjoitettu: 09.01.2008, 13:52, Ylläpitäjä

Loput palstat "siivottu"

Loputkin Kauppa-palstan palstoista on nyt siivottu. Tällä kertaa ei ehditty poistamaan ilmoituksia kuin päivämäärän tai poistopyynnön perusteella. Jossain vaiheessa ilmoitukset käydään jälleen tarkemmin läpi ja etsitään vahingossa väärille palstoille eksyneet ilmoitukset. Niitä kuitenkin aina jokunen joukkoon on eksynyt.

Hyvää joulun odotusta kaikille!

0 kommenttia
Kirjoitettu: 17.12.2007, 01:03, Ylläpitäjä

Ilmoituksia poistettu...

Myydään puolen pyydetyt ja "vanhaksi menneet" ilmoitukset on poistettu Kauppa-palstalta. Myöhemmin tänään poistetaan pyydetyt ja vanhat ilmoitukset myös muilta palstoilta.
0 kommenttia
Kirjoitettu: 16.12.2007, 01:46, Ylläpitäjä

Ylläpidon kiireitä

Viime aikojen hiljaisuus ylläpidon osalta, johtuu pitkälti asunnon muuttopuuhista, jotka vievät aikaa turhankin paljon. Mutta pikku hiljaa aletaan asettua tukevammin paikoilleen ja laatikoiden keskeltä alkaa löytyä jo kunnon työtilakin, joten hiljakseltaan aletaan päästä kunnon vauhtiin Asesivujenkin suhteen.

Pahoittelut kaikille Kauppa-palstan ilmoitusten poistopyynnön jättäneille. Nykyinen käytäntö kun on, että ne pyritään poistamaan pe-la tienoilla joka viikko. Mutta nuo edellä mainitut kiireet ovat pahoin pitkittäneet ilmoitusten poistoja. Mutta ihan tässä muutaman päivän sisällä (ellei jo tänään), pyydetyt ilmoitukset poistetaan.

Lisäksi Kauppa-palstaa koskenut kysely on saatu valmiiksi ja tulokset julkistetaan mahdollisimman pian - viimeistään viikon sisällä. Kyselyn perusteella Kauppa-palstan uudistamiseen saadaan hyvät perusteet ja uudemmasta versiosta tulee toivon mukaan entistä parempi ja helppokäyttöisempi. Kyselyn perusteella mahdolliset ongelmakohdat on saatu selville ja ne pyritään poistamaan (esim. ilmoitusten helpompi poistaminen)

Hyvää joulun odotusta kaikille lukijoille! Vielä ehtii hyvin lahjaostoksille ennen pahimpia ruuhkia. Ja helpointa ne on tilata suoraan postin kautta kotiovelle. Toivon mukaan Asesivujen lahjaideoista on lahjojen hankinnassa paljon hyötyä! 

Pian on luvassa lisää päivityksiä sivustolle!

Jouluterveisin,
Jani Suominen
Ylläpitäjä

0 kommenttia
Kirjoitettu: 12.12.2007, 13:10, Ylläpitäjä

<< Edellinen 1 2 3 4 5 6 Seuraava >>