Asesivut.net-sivuston kuulumiset

Kuvaboksi avattu!

Asesivuille avattiin tänään kokonaan uusi palvelu, joka kantaa nimeä Kuvaboksi. Kuvaboksiin voi jokainen Asesivut.netin lukija laittaa omia kuviaan esille muiden nähtäväksi ja ilman muuta jokainen lukija on tervetullut katselemaan Kuvaboksin sisältöä! Tällä hetkellä Kuvaboksin sisältö on lähinnä Asesivujen omia kuvia, mutta toivon mukaan siellä pian nähdään runsain mitoin myös teidän lukijoiden jättämiä otoksia! Kuvasi ei tarvitse olla mestariteos julkaisua varten, vaan jokainen aihepiiriä käsittelevä kuva on tervetullut Kuvaboksin sisältöön!

Tässä samalla voisi kertoilla muitakin kuulumisia sivustoa koskien. Linkkisivuja varten etsitään sopivaa ohjelmistoa, jolla linkkien ylläpito helpottuisi. Osittain tämän takia linkeissä ei ole tapahtunut paljon muutoksia viime aikoina. Mikäli tiedät joitain hyviä linkkilistojen hallintaohjelmia, niin asiasta voi vinkata ylläpitoon päin :)

Kauppa-palstan uudistus etenee koko ajan eteenpäin. Varoen voisi jo luvata uuden Kauppa-palstan tulevan julki jossain vaiheessa kesää. Mutta kun asia varmistuu, niin asiasta tiedotetaan enemmän lähempänä ajankohtana.

Hyvää kevään jatkoa ja kesän odotusta toivottaen,

Jani Suominen

Asesivut.net

Ylläpitäjä

 

0 kommenttia
Kirjoitettu: 23.05.2008, 20:47, Ylläpitäjä

Kauppa-palstan ilmoituksia poistettu

Kauppa-palstalta on poistettu poistettavaksi pyydetyt ja vanhentuneet ilmoitukset.
0 kommenttia
Kirjoitettu: 15.05.2008, 14:34, Ylläpitäjä

Ilmoituksia siivottu Kauppa-palstalta

Kauppapalstalta on poistettu poistettavaksi pyydetyt, sekä vanhoiksi menneet ilmoitukset. Poistaminen oli tällä kertaa hieman myöhässä ylläpidon kiireiden vuoksi - osa kiireistä liittyi ihan suoraan uuteen Kauppa-palstaan. Uusi palsta on siis tuloillaan ja kun tarkempi julkaisuajankohta selviää, niin siitä ilmoitetaan erikseen.

Jani Suominen
Ylläpitäjä

0 kommenttia
Kirjoitettu: 23.04.2008, 13:44, Ylläpitäjä

Häirikköviestit Kauppa-palstalla

Viime aikoina on valitettavasti alkanut Kauppa-palstan ilmoituspalstoille ilmaantua ns. "häirikköviestejä", jotka eivät kuulu palstan sisältöön. Asialla on varmasti sama henkilö tai henkilöt. Pyydän häirikköviestejä kirjoittavia ystävällisesti lopettamaan kyseisten viestien kirjoittamisen Kauppa-palstalle. Jos eri asioista halutaan keskustella, esimerkiksi jonkin tuotemerkin paremmuudesta/huonoudesta, on siihen oikea osoite Asesivujen keskustelupalsta.

Mikäli havaitsette jatkossakin kyseisiä häirikköviestejä, niin ilmoittaisitteko niistä esimerkiksi Palaute-lomakkeen avulla. Olisin erittäin kiitollinen ilmoituksista, sillä se helpottaisi erittäin paljon palstan ylläpitoa. Näin ei rajallinen ylläpitoon menevä aika kuluisi pelkästään häirikköviestien metsästämiseen, vaan aikaa jäisi enemmän sisällön tuottamiseenkin sivustolle.

Ystävällisin terveisin,
Jani Suominen
Ylläpitäjä

0 kommenttia
Kirjoitettu: 26.03.2008, 13:39, Ylläpitäjä

Vinkki-sivut

Vinkki-sivuille ei enää tästä päivästä lähtien voi kirjoittaa omia vinkkejään. Vanhat tekstit ovat kuitenkin luettavissa: http:www.asesivut.net/vinkit.htm. Tästä päivästä lähtien vinkit voi kirjoittaa keskustelupalstalle aiheeseen sopivaan kategoriaan!

0 kommenttia
Kirjoitettu: 19.03.2008, 13:32, Ylläpitäjä

<< Edellinen 1 2 3 4 5 6 Seuraava >>