Tekniset tiedotteet

Palvelimessa häiriötä

Palvelin jolla Asesivut.net sijaitsee, oli alhaalla Asesivut.netistä johtumattomista syistä 11.9.2008 n. klo 13.30-14.10. Alhaalla olon syytä ei ole tiedossa. Tuona aikana kaikki Asesivut.netin sivut/toiminnot olivat poissa käytöstä. Pahoittelemme mahdollisesti aiheutunutta haittaa!
0 kommenttia
Kirjoitettu: 11.09.2008, 14:28, Ylläpitäjä

Huoltokatkos perjantaina 5.9. klo 7.30-8.00

Palveluntarjoajalta tulleen ilmoituksen mukaan palvelimella, jolla Asesivut.net myös sijaitsee, suoritetaan perjantaina 5.9. huoltotöitä. Katkos ei pitäisi ilmoituksen mukaan kestää kuin korkeintaan 30 minuuttia. Tuolloin Asesivut.net saattaa olla hetken aikaa poissa näkyvistä, mutta kaikki pitäisi toimia taas normaalisti huoltokatkoksen jälkeen!

--
Jani Suominen
Asesivut.net
Ylläpitäjä

 

0 kommenttia
Kirjoitettu: 03.09.2008, 18:45, Ylläpitäjä

Kauppa-palstan uudistuminen

Kauppa-palsta uudistui viimein!

Nyt ilmoittajilla on mahdollisuus muokata ja poistaa ilmoituksiaan. Samoin iloituksiin voi liittää mukaan kuvan/kuvia. Uuden palstan toteutuksessa on käytetty keskustelupalstasoftaa, joka on muunneltu paremmin Kauppa-palstan käyttöön sopivaksi. Uudistus tuo mukanaan edellä mainitut, paljon toivotut ominaisuudet. Lisäksi ylläpito helpottui uudistuksen myötä. Vanhoja ilmoituksia voi poistaa massapoistoina, joten jokaista ilmoitusta ei tarvitse etsiä koodin seasta. Muutenkin ylläpito on helpompaa, joten Asesivuilla voidaan keskittyä tulevaisuudessa enemmän muihin asioihin, kuin vain palstan ylläpitoon.

Palstalle on rekisteröidyttävä, jotta kaikkia palstan ominaisuuksia pääsisi käyttämään. Ilmoitusten lukeminen onnistuu ilman rekisteröitymistäkin. Rekisteröinti ei vie kauan aikaa ja on tietenkin helppo tehdä ja ilmainen.

Toivon mukaan tämä uudistus on toivotunlainen ja Kauppa-palsta toimii entistä parempana kauppapaikkana kaikkien alan harrastajien keskuudessa!

Uudelle Kauppa-palstalle pääset tämän linkin kautta!

0 kommenttia
Kirjoitettu: 25.06.2008, 18:51, Ylläpitäjä

Palvelimessa häiriötä

Tänä aamuna (2.4.2008) ilmeni osassa Asesivut.net-sivustoa toimimattomia palveluita, esim. kauppa-palsta, lukijoiden linkit ja blogi. Kyseiset palvelut sijaitsevat tällä hetkellä vielä eri palvelimella kuin muu sivusto ja kyseinen palvelin oli tänä aamuna jostain syystä hetken alhaalla. Pahoittelemme mahdollisesti aiheutunutta haittaa! Syytä palvelinongelmaan ei ole saatu, mutta tällä hetkellä kaikki näyttäisi jälleen toimivan normaalisti.

Mm. edellä mainitut palvelut tullaan aikanaan siirtämään samalle palvelimelle muun sivuston kanssa, toiminnan takaamiseksi ne ovat olleet vielä vanhalla palvelimella.

 

0 kommenttia
Kirjoitettu: 02.04.2008, 08:06, Ylläpitäjä

Sivustolle "blogi"-järjestelmä

Asesivut.netin yhteyteen on liitetty eräänlainen viestintä/blogi -järjestelmä, jonka on tarkoitus helpottaa ylläpidon toimintaa. Joskus varmasti sivustolla ei näytä tapahtuvan mitään, koska varsinaisia päivityksiä ei ole tullut - mutta sivustolla kuitenkin lähes koko ajan tehdään jotain. Tämä uusi järjestelmä auttaa ja ennen kaikkea helpottaa niistä tiedottamisia, sillä ennen ei jokaisesta pienemmästä asiasta ehtinyt aukaista lähdekoodia auki ja kirjoittaa sinne viestiä. Nyt viestin kirjoittaminen onnistuu vain tekstieditoria käyttäen, joten jatkossa on helpompaa tiedottaa kaikesta tiedottamisen arvoisesta asiasta teille lukijoille.

Saman ohjelmiston pohjalta avataan Asesivut.nettin:

  • Tekniset tiedotteet (vanhan tilalle)
  • "Sivuston kuulumisia"
  • Yleistä aseasiaa (esim. ajankohtaisia asioita jne.)
  • Tulevaisuudessa avataan myös "Tapahtumat"-osio, johon on tarkoitus kerätä Suomessa tapahtuvat ase-, erä- ja metsästysalan tapahtumat.

Näistä jokaiseen voivat lukijat myös kirjoittaa kommenttinsa, mutta tarkoitus ei ole kuitenkaan tehdä yllämainituista "keskustelupalstoja", vaan kommentit tulisivat vain koskea alkuperäistä tekstiä.

Järjestelmän "navigaatiosivu" löytyy täältä, josta löytyvät linkit jokaiseen "blogiin". Myös etusivulta löytyvien kolmen viimeisimmän kirjoituksen otsikon kautta pääsee edellä mainitulle sivulle. 

Toivon mukaan tämä järjestelmä parantaa entisestään sivustoa ja antaa lisää informaatiota teille lukijoille!

0 kommenttia
Kirjoitettu: 16.11.2007, 13:24, Ylläpitäjä

<< Edellinen 1 2 3 Seuraava >>