Tekniset tiedotteet

Uusi ulkoasu (27.4.2006)

(Siirretty)

Asesivut.net sai pienen ulkoasun "fiksauksen". Tyyli pyrittiin pitämään edelleen mahdollisimman yksinkertaisena. Tällä taataan nopeammat latausajat, helpompi käytettävyys, sekä selkeys. Uutta ulkoasua saatetaan vielä hieman "hioa" tämänkin päivän jälkeen, joten pieniä muutoksia saattaa olla tulossa. Palautetta saa vapaasti antaa uudesta ulkoasusta esimerkiksi Palaute-sivun kautta. Värimaailman lisäksi sivuilla muuttuivat valikkopalkin paikka, sekä 468x60 pikselin kokoisten mainosten sijoitus. Nyt kyseinen mainoskohta latautuu erikseen yläpuolella, eikä enää mahdollisesti hidasta asiasivujen latautumista. Lähes kaikkien alasivujen tekninen toteutus pysyi samana, joissain tapahtui vain pieni kosmeettinen muutos.

0 kommenttia
Kirjoitettu: 11.11.2007, 09:57, asesivut

Mainosohjelman ongelmat (25.4.2006)

(Siirretty)

Kävijälaskurit osoittivat 24.4.2006 sivuilla käyneen vain n. 10 % normaalista kävijämäärästä ja tähän alettiin etsiä syytä. Sivujen ylälaidassa oleva mainoksien vaihto-ohjelman palveluntarjoajan palvelimessa on ilmeisesti ollut koko päivän jotain vikaa ja koska mainokset ovat sijainneet sivujen ylälaidassa, ovat selaimet jääneet "jumiin", koska palvelin ei ole vastannut. Nyt ohjelma on ainakin toistaiseksi pois käytöstä niin kauan, kunnes ongelma on poissa. Pahoittelen aiheutunutta häiriötä.

0 kommenttia
Kirjoitettu: 11.11.2007, 09:57, asesivut

Kauppa-palsta uudistui (29.3.2006)

(Siirretty)

Kauppa-palstalle tehtiin erilliset osastot Myydään-, Ostetaan-, Vaihdetaan- ja Muille-ilmoituksille. Tämä on varmasti kaivattu uudistus, sillä entinen palsta venyi turhan pitkäksi ja jos käyttäjä oli etsimässä esimerkiksi vain myytäviä tuotteita, saattoi etsiminen olla aika työlästä. Myös ilmoitusten ulkoasu muuttui hieman, mutta tyyli pyrittiin pitämään mahdollisimman yksinkertaisena, jotta mm. selkeä luettavuus säilysi. Vanhoja ilmoituksia ei lisätty uusille sivuille, vaan ne ovat näkyvissä erikseen toukokuun loppuun saakka. Ilmoittajat saavat toki lisätä myös vanhoja ilmoituksiaan uusille sivuille. Tällä kerralla myös kuvallisille ilmoituksille tarkoitettu kauppa-palsta poistettiin, sillä se ei liiemmin suosiota saavuttanut olemassaoloaikanaan.

0 kommenttia
Kirjoitettu: 11.11.2007, 09:54, asesivut

"Ääkkös"-ongelma korjattu (20.3.2006)

(Siirretty)

Muita kuin IE:n selaimia vaivannut ääkkös-ongelma korjattiin. Jokaiselle, lähes 200 alasivulle lisättiin pieni koodinpätkä selaimia varten, jotta ne ymmärtäisivät tulostaa skandinaaviset merkit oikein.

0 kommenttia
Kirjoitettu: 11.11.2007, 09:51, asesivut

<< Edellinen 1 2 3 Seuraava >>