Tekniset tiedotteet

Etsi-toiminto (20.9.2007)

(Siirretty)

Sivustolle saatiin vihdoinkin paljon toivottu hakutoiminto. Haku kattaa koko sivuston ja haun tietokanta päivittyy vähintään kerran päivässä, joten haku on koko ajan ajantasalla oleva. Haku-/Etsi -palvelu on ulkopuolisen palveluntarjoajan tarjoama toiminto, joten sitä on muokattu niin paljon kuin on vain pystytty - ja pyritty tekemään siitä mahdollisimman käyttäjäystävällinen ja helppokäyttöinen. Etsi-"ruutuja" on muutamassa kohtaa sivustoa, mm. etusivulla ja kauppa-sivun valikossa. Samoin sivustolla on oma erillinen Etsi-sivu, jonne pääsee ylhäällä sijaitsevasta päävalikosta - eli jokaisen sivun kautta on mahdollisuus päästä suorittamaan hakua/etsintää. Toivon mukaan tästä toiminnosta on Teille lukijoille mahdollisimman paljon hyötyä!

0 kommenttia
Kirjoitettu: 11.11.2007, 10:43, asesivut

Kauppa-palstan parannus (28.8.2006)

(Siirretty)

Nyt myös aseet lajiteltiin myynti-ilmoitusten puolelta omiin kategorioihinsa. Nyt etsittävä tuote löytyy helpommin ja ilmoitukset ovat paremmin esillä, koska jokainen sivu koostuu vain saman aihealueen tuotteista. Ostetaan puoli laitetaan tulevaisuudessa samanlaiseen remonttiin.

0 kommenttia
Kirjoitettu: 11.11.2007, 10:01, asesivut

Keskustelupalsta pois käytöstä (17.8.2006)

(Siirretty)

Keskustelupalsta on poistettu käytöstä toistaiseksi. Päätöstä vauhditti palveluntarjoajan toimivuusongelmat palstan suhteen, sekä keskustelun vähäisyys tai lähes koko keskustelun puuttuminen palstalla.

0 kommenttia
Kirjoitettu: 11.11.2007, 10:00, asesivut

Toimintaa parantava scripti (13.8.2006)

(Siirretty)

Sivuilla käytettävien kehyksien (frame) ongelma on ollut se, että mikäli jollekin alisivulle saavutaan esimerkiksi hakukoneen haun kautta, niin sivujen yläpalkki, sekä valikko jäävät pois näkyvistä. Nyt sivuilla on käytössä scripti, jolla yläpalkki ja valikko latautuvat edellä kuvatussa tilanteessakin näkyviin. Tämä parannus helpottaa ehdottomasti sivuilla liikkumista, kun saavutaan jollekin yksittäiselle sivuston sivulle, mutta tekee myös mahdolliseksi seurata koko sivuston kävijämäärää päivittäin.

0 kommenttia
Kirjoitettu: 11.11.2007, 09:58, asesivut

Kauppa-palstan myyntiosasto muuttui (4.8.2006)

Lukuisten toiveiden johdosta Kauppa-palstan ilmoitukset lajiteltiin kategorioihin. Ensimmäiseksi muutettiin myyntipuoli omiin kategorioihinsa, joita ovat: Aseet, Jälleenlataus, Optiikka ja tähtäimet, Tarvikkeet ja Muut. Tällä muutoksella pyrittiin helpottamaan palstan lukemista sekä kiinnostavien ilmoitusten löytymistä. Jatkossa tullaan myös ostetaan-ilmoitukset lajittelemaan melko varmasti samoihin kategoroihin kuin myynti-ilmoituksetkin.
0 kommenttia
Kirjoitettu: 11.11.2007, 09:58, asesivut

<< Edellinen 1 2 3 Seuraava >>