Tekniset tiedotteet

Sivustolle "blogi"-järjestelmä

Asesivut.netin yhteyteen on liitetty eräänlainen viestintä/blogi -järjestelmä, jonka on tarkoitus helpottaa ylläpidon toimintaa. Joskus varmasti sivustolla ei näytä tapahtuvan mitään, koska varsinaisia päivityksiä ei ole tullut - mutta sivustolla kuitenkin lähes koko ajan tehdään jotain. Tämä uusi järjestelmä auttaa ja ennen kaikkea helpottaa niistä tiedottamisia, sillä ennen ei jokaisesta pienemmästä asiasta ehtinyt aukaista lähdekoodia auki ja kirjoittaa sinne viestiä. Nyt viestin kirjoittaminen onnistuu vain tekstieditoria käyttäen, joten jatkossa on helpompaa tiedottaa kaikesta tiedottamisen arvoisesta asiasta teille lukijoille.

Saman ohjelmiston pohjalta avataan Asesivut.nettin:

  • Tekniset tiedotteet (vanhan tilalle)
  • "Sivuston kuulumisia"
  • Yleistä aseasiaa (esim. ajankohtaisia asioita jne.)
  • Tulevaisuudessa avataan myös "Tapahtumat"-osio, johon on tarkoitus kerätä Suomessa tapahtuvat ase-, erä- ja metsästysalan tapahtumat.

Näistä jokaiseen voivat lukijat myös kirjoittaa kommenttinsa, mutta tarkoitus ei ole kuitenkaan tehdä yllämainituista "keskustelupalstoja", vaan kommentit tulisivat vain koskea alkuperäistä tekstiä.

Järjestelmän "navigaatiosivu" löytyy täältä, josta löytyvät linkit jokaiseen "blogiin". Myös etusivulta löytyvien kolmen viimeisimmän kirjoituksen otsikon kautta pääsee edellä mainitulle sivulle. 

Toivon mukaan tämä järjestelmä parantaa entisestään sivustoa ja antaa lisää informaatiota teille lukijoille!

0 kommenttia
Kirjoitti 16.11.2007, 13:24 Ylläpitäjä
Nimi: (pakollinen)
E-mail:
Hymiöt: smile
wink
wassat
tongue
laughing
sad
angry
crying

| Unohda minut