Hyvää Joulua ja Uutta Vuotta!

Jälleen vuoden loppu lähestyy vääjäämättä ja paljon on tänäkin vuonna tapahtunut. Asesivut.netin puolella ehkä suurin tapahtuma oli siirtyminen kokonaan samalle palvelimelle ja uuden palvelimen myötä, oli mahdollista parantaa sivuston tarjontaa ja ominaisuuksia. Sivustolle tuli mm. täysin uusi palvelu, nimeltään ”Kuvaboksi”. Palvelu on lähtenyt pikku hiljaa käyntiin ja on nimensä mukainen kuvien säilytys ja esittelypaikka muille kävijöille.

 

Suurimpiin muutoksiin kuuluu ehdottomasti Kauppa-palstan muutokset. Kyseinen palvelu oli käynyt varsin raskaaksi ylläpitää, eikä tarjonnut lainkaan muokkausmahdollisuuksia käyttäjille omiin ilmoituksiinsa. Uusi järjestelmä perustuukin täysin uuteen ratkaisuun, joten hommat voitiin aloittaa ns. ”puhtaalta pöydältä”. Uusi palsta näki päivänvalon kesän aikana, jonka jälkeen se on muutamia pieniä ongelmia lukuun ottamatta, toiminut hyvin. Tärkeintä uudessa palstassa ovat sen ominaisuudet. Palsta kun tarjoaa huomattavasti helpommat ylläpitotyökalut ja paljon enemmän ominaisuuksia teille palstan käyttäjille!

 

Aseasioihin taisi kuulua muuten aika rauhaisaa, ennen ikävää kouluammuskelua. Tuon tapahtuman jälkeen julkisuudessa on parjattu ja ajettu maan koloon kaikki aseet ja ennen kaikkea niiden harrastajat. Toivon mukaan ensi vuonna samoihin aikoihin ei tarvitse todeta, että kyseisen tapauksen vuoksi tavallisen harrastajan harrastusmahdollisuuksia kavennettiin vastarintahurmiossa. Lakeja ei kuitenkaan saisi koskaan tehdä tunteiden vallassa, vaan järjen käyttö pitäisi olla tunteiden tilalla. Uusien aselakiehdotusten taustalla tuntuu kuitenkin olevan enemmän tunnetta takana, kuin pelkkää järkeä. Toivon mukaan tätä hienoa ampumaharrastusta ei ajeta maan rakoon, vaan hommassa pysyisi järki mukana. Nyt meidän ampujien on syytä käyttäytyä kunnolla ja noudattaa lakeja tarkalleen, niin kuin on aina ennenkin tehty! Ja kerrotaan muillekin, että harrastamme tätä lajia ja miten monipuolinen ja hieno laji se on – vaikka tällä hetkellä asevastaisuus maassamme on varmaan korkeammalla kuin aikoihin. Ammunta ei kuitenkaan ole sen erikoisempi harrastuslaji kuin esimerkiksi golf tai kuntourheilu – jokainen laji pitää sisällään omat juttunsa. Toivon mukaan asevastaisuus maassamme hiljenee, sillä yhtä hyvin voitaisiin julkisuudessa vastustaa puukkoja tai vaikka sytytysnesteitä. Molemmat niistä ovat erittäin vaarallisia väärissä käsissä ja toisella tehdään henkirikoksista huomattava määrä! Jos jotain maassamme täytyisi parantaa, niin terveydenhuoltoa, ennen kaikkea sen määrärahoja! Mutta se ei tunnu olevan kovin paljon esille tuotu asia!?  Miksei, sitä voi jokainen miettiä… ei sillä ainakaan revitä hurmioituneita iltapäivälehtien otsikoita – aseet tuntuvat olevan siihen tarkoitukseen ilmeisesti helpompi asia.

 

Mutta, toivokaamme parempaa ensi vuotta ja vietetään rauhallista joulun aikaa ja uuden vuoden juhlistamista! Hyviä osumia myös ensi vuodelle! Asesivut.net jatkaa toimiaan normaalisti ensi vuonnakin ja palvelut ja sivuston ominaisuudet pyritään pitämään samalla tasolla ja aina tarpeen tullen myös parantamaan niitä! Juttuja pyritään tekemään niin paljon kuin ehditään, ja jokainen lukija voi juttuja kirjoittaa myös itse julkaistavaksi!

 

Oikein Hyvää Joulua ja Rauhallista Uutta Vuotta!

 

 

toivottaa:

Jani Suominen

Asesivut.net

 

0 Kommentit
Kirjoitettu 23.12.2008, 21:24, Ylläpitäjä
Lue kaikki tiedotteet


Nimi: (pakollinen)
E-mail:
Hymiöt: smile
wink
wassat
tongue
laughing
sad
angry
crying

| Unohda minut